Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Jestem z Gdańska i właśnie dołączyłem do forum! Obecnie mam A6 takie jak w opisie profilu, ale myślę o zmianie na dużo nowszą A4 ?

Pozdrawiam i biorę się za przeglądanie forum!

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Witam, aktualnie ujeżdżam dwa francuzy C5 i 508 oraz Subaru. Przymierzam się do Audi i szukam informacji - mam nadzieję, że znajde i zostanę tu na dłużej.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

cześć,

tu Piotr z Bialegostoku, posiadam a4 b6 rocznik 2001, 1.9tdi, 131km, AVF z przebiegiem 517 tys.

i tu wlasnie sie zaczyna  moja przygoda na forum, nie ukrywam ze bardzo licze na pomoc

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć Wszystkim! 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam Wszystkich:))

Opublikowano

Cześć, cieszę się że jesteś w naszym gronie

zachęcam do śledzenia mojego kanału na YouTube  do wygrania wiele przedmiotów

Garage Poland

Opublikowano

Gdynia wita serdecznie wszystkich ;)

20200612_183834.jpg

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

czołem ekipa, 

marzyło mi się kombi z automatem, quattro, wentylowanymi fotelami i totalnie bezwypadkowe od nowości w PL :) Łatwo nie było, musiałem z czegoś zrezygnować. Udało się dostać egzemplarz bez wentylowanych foteli, ale za to spełnia całą resztę wymagań. 

Do zobaczenia na szlaku :)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć jestem z Elbląga i od tygodnia jestem posiadaczem a4 b7 avant 2.0 TDI BRD.

20200912_170257.jpg

Edytowane przez Darek80s

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć wszystkim. 

Jestem nowy pochodzę z Podlasia chętni zgłębię informacje na tematy związane z Audi a także postaram się udzielać informacji na tematy które znam. 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Myślę że tak ?

Opublikowano

Witam wszystkich. 

Niedawno kupiłem Audi a4...skrzynia szóstka. Bieg pierwszy, drugi i trzeci wchodzi trochę ciężej niż w porównaniu do reszty.. 4,5,6..Płynnie i cicho:) 

Czasami czuć coś typu.. lekkie uderzenie, szarpnięcie.. Ciężko opisać oraz nie "zawsze" ale czasami między tymi biegami kiedy wciskam sprzęgło słychać coś typu ocierający metal jak np. Dwie metalowe podkładki które złączymy razem i zaczniemy je obracać.. To właśnie taki lekki odgłos. 

Chcę wymienić dwumas, sprzęgło i łożysko w skrzyni...chce wiedzieć czym jeżdżę :)

Co myślicie o tym? 

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.