lukas1224 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam serdecznie. Mam Audi A4 B6 i mam nadzieje, że znajdę tu wiele ciekawych informacji [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
kixPL Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam i pozdrawiam, postanowiłem zapisać się do forum a4-klub nie dlatego, że jestem posiadaczem Audi A4 a dlatego, że w najbliższym czasie zamierzam dopiero kupić ten model Audi. Konkretniej wersję B5 Avant 1.9 TDI. Potrzebuję na początek kilka ważnych informacji, które pomogą mi przesiać, te oferty sprzedaży niezasługujące na uwagę. Mam nadzieje, że będę mógł w szybkim czasie stać się aktywnym użytkownikiem forum, i tak jak ja dzisiaj będę szukał odpowiedzi na pytania, tak za parę miesięcy będę mógł wspomagać wiedzą nowych użytkowników forum. (Cóż za elokwentna i nudziarska wypowiedź) Podsumowując: Mam nadzieje, że nie będę sprawiał problemów wychowawczych i z góry dziękuję za każdą radę, którą otrzymam na tym forum. pozdrawiam Kuba Wrocław Ps. Gdyby administratorzy forum potrzebowali jakiejś pomocy w kwestiach grafiki czy obróbki zdjęć to chętnie się przyłożę do współtworzenia forum.
bracunia Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich Forumowiczów, a w szczególności Forumki
lcbrnr Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Na imię mam Patryk mam 28 lat,jestem z Rucianego-Nidy.Moje autko to A4 1.8T Quattro . [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
ecosiwy Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam serdecznie wszystkich. Razem z narzeczona posiadamy audi a3 z 98r 101koni silnik 1.6 strasznie duzo pali . Mysle ze znajde tutaj wiele informacji dla siebie i bede rowniez mogl udzielic ich innym. Pozdrawiam wszystkich Kuba.
Rekomendowane odpowiedzi