Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi::good:
  • Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam Audi A4 B6 i mam nadzieje, że znajdę tu wiele ciekawych informacji

[mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]

Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano
Opublikowano

Witam i pozdrawiam,

postanowiłem zapisać się do forum a4-klub nie dlatego, że jestem posiadaczem Audi A4 :( a dlatego, że w najbliższym czasie zamierzam dopiero kupić ten model Audi. Konkretniej wersję B5 Avant 1.9 TDI. Potrzebuję na początek kilka ważnych informacji, które pomogą mi przesiać, te oferty sprzedaży niezasługujące na uwagę. Mam nadzieje, że będę mógł w szybkim czasie stać się aktywnym użytkownikiem forum, i tak jak ja dzisiaj będę szukał odpowiedzi na pytania, tak za parę miesięcy będę mógł wspomagać wiedzą nowych użytkowników forum. (Cóż za elokwentna i nudziarska wypowiedź;))

Podsumowując:

Mam nadzieje, że nie będę sprawiał problemów wychowawczych i z góry dziękuję za każdą radę, którą otrzymam na tym forum.

pozdrawiam

Kuba

Wrocław

Ps. Gdyby administratorzy forum potrzebowali jakiejś pomocy w kwestiach grafiki czy obróbki zdjęć to chętnie się przyłożę do współtworzenia forum.

Opublikowano
:hi: Witamy na forum :audi::a4fan::good:
Opublikowano
:hi: Witamy na forum :audi::a4fan::good:
Opublikowano
Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano
Opublikowano

Na imię mam Patryk mam 28 lat,jestem z Rucianego-Nidy.Moje autko to A4 1.8T Quattro .

[mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. Razem z narzeczona posiadamy audi a3 z 98r 101koni silnik 1.6 strasznie duzo pali :P. Mysle ze znajde tutaj wiele informacji dla siebie i bede rowniez mogl udzielic ich innym. Pozdrawiam wszystkich :) Kuba.