mapelastik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 WITAM WSZYSTKICH,JAKO NOWY W TYM GRONIE LICZĘ ŻE POMOŻECIE GDY BĘDZIE POTRZEBA,A JUŻ NAWET CHYBA JEST ALE O TYM PUŹNIEJ,POSIADAM AUDI A4 B5 1999r. 1.8 JAKI TO KONKRETNIE TYP SILINIKA TO SZCZERZE NIE WIEM,BO REJESTRUJĄC SIĘ WIDZIAŁEM RÓŻNE OZNACZENIA MUSZĘ TO ZWERYFIKOWAĆ JAKOŚ Z CZASEM.W MIARĘ SWOICH SKROMNYCH WIADOMOŚCI POSTARAM SIĘ I WAM POMAGAĆ,POZDRAWIAM. [mod]Nie krzycz (duże litery)[/mod]
marcin040481 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 witam wszystkich szczęsliwych użytkowników a4 tez mam to szczęście byc posiadaczem srebrnej 4 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
mostwanted181 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Serdecznie witam wszystkich fanów i kierowców nie tylko modelu A4 ale ogólnie całego koncernu AUDI :> miło mi wstąpić do tego elitarnego grona
madzik03 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 witttaaaaaam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
juropek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 [Jestem z Piaseczna k. Warszawy, mama na imię Tomek vel Jurop(ek)], miło mi przywitać fanów tej zacnej marki i dołączyć do was.
Rekomendowane odpowiedzi