dawid789456 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich Klubowiczów. Mam na imię Dawid. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ zamierzam kupić w najbliższym czasie Audi A4 i chcę się najpierw jak najwięcej o niej dowiedzieć. Planuje 1.6 benzyna 101 96r. Pozdrawiam
over Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich W najbliższym czasie chce się przesiąść na Audi A4 1.9 TDI 1996-2001 i chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o autku A potem wejść w Wasze progi jako posiadacz Audi A4 Pozdrawiam
Belmondo1984 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 Avant Quattro. Logując się na forum chcę poszerzyć swoją wiedzę oraz służyć innym pomocą. Pozdrawiam
killim84 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam dopiero co stałem się nowym właścicielem fajnego a4. Chcąc poznać lepiej ten samochód zarejestrowałem się na tym forum co mi pewnie pomoże z nie jednym problemem :>
Rekomendowane odpowiedzi