siwusas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Miło zagościć w gronie miłośników Audi A4 :> Na pewno podzielę się z Wami moimi uwagami i spostrzeżeniami. Chociaż powoli moje cudo się starzeje to i tak wiem że Audi to marka na medal i nie ma sobie równych.
firebladem Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jestem tu nowy i z chęcią poczytam o tym jakże urokliwym samochodzie. Przymierzam się do zakupu tego auta i każde informacje będą mi niezbędne. Obenie jeżdżę starym ale jarym Audi 80 b4. Niebawem przyjdzie czas na zmiany...
arni00 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam wszystkich starych i nowych użytkowników tego forum. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4. Mam nadzieję, że podzielicie się ze mną swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami na temat audi a4.
nike21 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 siemanko zapraszam na spociki w Poznaniu
Joker90 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam mam na imię Krzysztof:) zgodnie z regulaminem każdy ma się przywitać :> No więc tak jeżdzę audi a4 b5(klekot) rocznik 1995.Kolor grafitowy po lifcie. Zawitałem do was bo chce należeć do klubu tak urokliwych aut jakim jest AUDI:) i poznać klubowiczów. Pozdo
lukmal16 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Mam na imię łukasz , kupiłem a4 b5 1.9tdi , chciałbym dowiedziec sie troche o tym aucie Pozdrawiam :>
ludwik1 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam wszystkich użytkowników Znalazłem się tu, bo właśnie zaczyna się moja przygoda z Audi Pozdrawiam :>
Rekomendowane odpowiedzi