arre Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 witam serdecznie od niedawna posiadam a4 b5 2.6 v6 w combi i jestem z tego powodu bardzo zadowolony zwlaszcza ze jest z lpg
kotfilemon Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Cześć. Mam na imię Wojtek. Jak widać mieszkam w Poznaniu. Poprzednie Audi nie wytrzymało spotkania z taksówką, więc czas rozglądać się za kolejnym i zasięgnąć też informacji o modelu A4. Pozdrawiam
nike21 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 cześć Wojtek S. jak już kupisz furę to zapraszam na spociki w Poznaniu
shiz Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam, planuje najprawdopodobniej zakup a4 w najbliższym czasie, więc siłą rzeczy się tu znalazłem
hitman0807 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witajcie, od roku mam Forda Mondeo 3 kombi i jestem z niego zadowolony (tani w zakupie i serwisie). Obecnie szukam auta dla rodziców - jestem zdecydowany na A4 B6 i chcę o nim trochę doczytać. W przyszłości też planuję zakup Audi. Pozdrawiam!
trzymek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Witam serdecznie [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi