HOMER119 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 witam wszystkich forumowiczow A4-klub, goraco pozdrawiam jestem z woj. opolskiego mam golfa IV(1.6) pozdrawiam homer119
sebek89 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Siemanko wszystkim!!! Z tej strony <SEBA> z Łódź. Pozdrawiam
ykk Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Witam I zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5838.0
Grzehn Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Witam wszystkich serdecznie , nie należę do osób udzielających się na forach ale jeden handlarz tak mnie wkurzył, że musiałem się tutaj zarejestrować i przestrzec forumowicz przed nim :> zaraz umieszcze ofertę jednej A4 w odpowiednim dziale, pozdrawiam
Andreass Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Cześć. Mam na imię Andrzej. Zamiast Audi posiadam Passata B5 1,9 TDI AFN ale przecież to też VAG więc chyba nie ma problemu. Zalogowałem sie tutaj bo jestem fanem marki Audi poważnie rozważającym zakup takowego autka. Raz jeszcze wszystkich serdecznie pozdrawiam... :>
Rekomendowane odpowiedzi