mcdziubek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Z Londynu pozdrawiam - mcdziubek Pracuję w komunikacji miejskiej w Londynie. W listopadzie już będe miał moje wymarzone 140 ogierów w 2 litrowym dieslu koniecznie czarny avant. Obecnie: Omega B 2.5 V6 Lpg Skóra+Navi - nie narzekam wygodna wielka szafa ale AUDI to AUDI nie cukruję tutaj!! Chodzi o to ze pare lat temu miałem przyjemność kierowania Audi 100 2.8 benz. manual. trasa Kraków Rzeszów Warszawa i tak w kółko przez tydzień wtedy to zachorowałem na OOOO.
sylwekgrv Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Siemanko dla wszystkich A4-ów.................
angela Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
angela Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
mtw Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam wszystkich forumowiczow A4-klub.pl Niedawno kupilem A4 B6 2001r. i mam nadzieje ze sie bedzie dobrze trzymac Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi