krzysiekrt Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam wszystkich zwolenników Audi A4. Interesuję się tą marką i mam nadzieję, że pobyt na forum pozwoli mi zgłębić wiedzę na jej temat i pomoże rozszerzyć swoje horyzonty.
waldes21 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam koledzy i koleżanki Planuję zakup audi A4 B5 1.9 TDI i za pomocą tego przydatnego forum chciałbym zasięgnąć opinii na temat tego auta , z jakim silnikiem najlepiej szukać autka itd.... Mnie interesuje wersja 110 km. Proszę o jakieś wskazówki koledzy i koleżanki za każdą informację będę bardzo zobowiązany Dziękuję i wiem że po zakupie auta będę często odwiedzał forum. Pozdrawiam i jeszcze raz witam wszystkich !!!!
konrado8525 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam wszystkich:) Posiadam od niedawna moja audi A4 B6 1.9 TDI 130KM jak narazie jest wszystko Ok ale jak bede potzrebowal pomocy to mam nadzieje ze taka uzyskam:) i oczywiscie jak tylko to bedzie mozliwe to postaram sie udzielic dobrych rad:) hehe Pozdrawiam
Skoku Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Część. Posiadam Autko z 97 silniczek 1.8 w benzyna/gaz. Czarna Perła - jestem z niej dumny. Jak kupiłem swoją Zuzie to huczała jak sportowa Okazało się, że to wina środkowego tłumika. ;D Już nie brzmi groźnie, ale nadal leci jak burza ;] Oczekuję, że na tym forum pomożecie mi z poznaniem wnętrza mojej Zuzi i tego jak ją zadowolić Wspomniałem, że lubię czarnulki? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Rekomendowane odpowiedzi