ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Wiatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fipomat Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich miłośników audika:) też posiadam ten model i mimo że w sumie jest to seryjne auto chwale je sobie strasznie mam nadzieje że pod wpływem temacików na forum coś w nim zmienie na lepsze :th: POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAL Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich!!! Jestem posiadaczem od niedawna Audi A4 1.6 Silniczek można powiedzieć "spacerowy" ale dla mnie wystarczający:) Zmieniłem z BMW [E39] 525 TDS, a wcześniej jeszcze także mialem Audi 80B4 2.0 Mam nadzieje że bedzie tu miło razem z Wami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaber1 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH POSIADACZY AUDI JESTEM NOWY NA WASZYM FORUM WLASNIE SPRZEDAMEM SWOJA B4 MAM ZAMIAR KUPIC A4 1,9TDI NAJLEPIEJ AFN POZDRAWIAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczep Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam, zamierzam kupić A4 B5 w dieselu i muszę przejrzeć troszkę informacji.Pozdrawiam audi maniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
headshot87 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich, posiadam A4 TDi 110km quattro jestem z Mysłowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy może tu znajdziesz swoje przyszłe B5 http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_auto-b110.0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorexy_1 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 WITAM WSZYSTKICH UZYTKOWINKÓW TEGO FORUM. MYSLE ZE BENDZIE SIE NAM RAZEM DOBRZE WSPÓŁPRACOWAŁO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczoorr Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam i przybywam do szczęśliwych posiadaczy A4 [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gok Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jestem tu nowy, od nieco ponad miesiąca szczęśliwy posiadacz A4. Specem od motoryzacji nie jestem i być nie zamierzam, dlatego chętnie będę tu zaglądał i dopytywał. Pozdrawiam wszystkich z Jeleniej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi