angela Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
kling Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam wszystkich! Jestem ze Zgierza, woj. łódzkie. Na swój pierwszy samochód wybrałem własnie audi a4 B5. Mam nadzieje że bede z niego zadowolony, a z Waszą pomocą uniknę wielu problemów:) Pozdro!
angela Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th:
kgb77 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 witam wszystkie osoby z forum. akurat przymierzam się do zmiany autka i po ostatnim przejechaniu się audi A4, moje zainteresowanie mocno skierowało się w kierunku takiego autka. interesuje mnie najlepiej b6 avant 2004 z silnikiem 1,9 130 KM, ale czas pokaże jak to wyjdzie na razie śledze i czytam forum w nadziei , że pomoże mi w wyborze autka. pozdrawiam
letallec Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy i powodzenia w poszukiwaniach
Rekomendowane odpowiedzi