angela Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy na forum I zapraszamy na spociki Podkarpackie http://www.a4-klub.pl/smf/zlociki_i_spociki-b2.0/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro12 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam wszystkich miłośników Audi A4 Jestem z okolic Sanoka, mam na imie Darek. Jeżdżę A4 Avant 1.9 TDI 110 KM. Jest to moja druga A4. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_137 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam wszystkich, nie dawno sobie kupiłem Audi A4 95r. 2.8V6 w Szwajcarii, jak na razie jestem zadowolony, wczesniej tez miałem audi troche starsze modele i troche nowszych( A2, A6 ), daże tą markę wielką sympatią z powodu dobrej jakości wykonania i bezawaryjności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darconio Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 :> :> :> :> Witam wszystkich serdecznie. 3 dni temu dołączyłem do grona tych Szczęśliwców, którzy posiadaja Audi A4, i chcialem sie dołączyć do klubu wiec witam jeszcze raz :hi: Powiem od razu, że ekspert ze mnie żaden ale jakby udało mi się samemu coś wykombinować to chętnie się podziele swoją wiedzieć, ale na razie tak myślę że bedę korzystał z waszej ogromnej wiedzy bo dopiero raczkuje jak wcześniej wspomniałem Moje Audi to A4 1.9 TDI 130 HP 2001 ciemno-niebieska, przyciemniane szyby, a reszta to standard chyba :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siema :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_80 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam wszystkich klubowiczów, Mam na imię Przemek i jestem z Wawki. Moje a4 to 1,9 tdi AFN z 99/00 roku sedam kolor granatowy . 200tys na liczniku ale śmiga jak złoto ;P O forum dowiedziałem się od kolesia którego spotkałem w warsztacie podczas wymiany przepływomierza pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi