marcinchudoba Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam Wszystkich użytkowników i sympatyków audi... [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Vir Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Fajnie tu i Was... i ta procedura z tym obowiązkowym przywitaniem się - moim zdaniem fajny pomysł, żeby zachęcić do aktywnego uczestnictwa w życiu forum. Na forum A4 zarejestrowałem się z prostego powodu, samochody chyba od ZAWSZE są moją główną ale nie jedyna pasją, a każde forum związane z daną marką lub modelem traktuje jako najcenniejsze źródło wiedzy, z którego wiele dobrego można się dowiedzieć. Długo biłem się z myślami, jakiego auta chce szukać jako kolejnego środka transportu i realizacji motoryzacyjnych pasji, wybór padł na A4 B6, stąd moja obecność tutaj. Przed zakupem mam sporo pytań, może Wasza wiedza pomoże mi podjąć najbardziej odpowiednią dla mnie decyzję dotyczącą np wersji silnikowej Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Bartek
fff4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Jest to mój pierwszy wpis. Posiadam Audi A$ b5 AVant z 2000r. Pozdrawiam wszystkich [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi