PIXI Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszek2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie :) Na poczatku chcialbym stwierdzic, ze bardzo mi sie podoba forma prowadzenia tego forum w tym gaszczu internetowych rozmaitosci. Nazywa sie Tadeusz Juchnowicz i mieszkam na pld. Holandi. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 Avant z 2005 roku. Poprzednie moje auto to Mazda Premacy ktore mialem 10 lat. Na poczatku byl wielki zachwyt, wspanialy komfort jazdy, super audio itd.. Po dwoch dniach postoju, dzisiaj wieczorem wsiadlem do mojego nowego samochody i doznalem szoku. Od kilku dni ciagle padal deszcz, w Holandii to nic takiego, ale ostatnio bylo naprawde bardzo mokro. Uslyszalem cos co przypominalo szum morza, a na podlodze od strony pasazera przelewalo sie ok 5 cm wody. Nie spodziewale sie tego w samochodzie tej klasy. Pozniej od mojego znajomego mechanika dowiedziale sie ze jest to wada fabryczna Audi i WW polegajaca na zatykaniu sie kanalu odplywowego pod maska silnika, pod akumulatorem. Stad tez moje poszukiwania w internecie i tak trafile na wasze forum. Mam nadzieje ze w przyszlosci bede sie mogl wiele od was dowiedziec i nie dostac kolejnego zawalu serca :> :> :> Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich uczestnikow bardzo serdecznie i zycze milego weekendu, oczywiscie bez deszczu, Tadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 witaj na forum. zaloz watek nt. powodzi w aucie, w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekk8010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam wszystkich :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s-prv Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witaj na pokladzie klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witaj na pokladzie klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo89 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Kilka dni temu zakupiłem to cudo 1.9 tdi b5 avant więć chciałbym trochę zapoznać się z ważnymi zagadnieniami na ten temat pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi