Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witaj na forum Zapraszamy na spociki Krakowskie Co niedziele do Galerii Kazimierz o godzinie 18-stej, parking kolor niebieski!
Martin79 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich użytkowników Audi A4
saint123 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Hej, Zarejestrowałem się w celu wymiany informacji na temat Car-Audio. Jutro mam montaż w A3 2002r w związku z czym przeglądam wszystko co przydatne Możliwe, że zrobie pare foto więc po instalacji podzielę się wrażeniami i może mały opis co i jak. W skrócie kumpela nakręciła się na coś lepszego w trójeczce więc tanim kosztem, a zarazem z efektem padło na Peiying'a A4E76R 2x120W + mostek 300W zasilać będzie 2 drożny przód Hertz'a, a w bagażniku STX GDN-30-500-4-AP w 63 litrowej skrzynce strojony na 32Hz. Pozdrawiam
Sylwo Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam, Sylwek , Bełchatów, na etapie rozeznawania B6 w celu zakupu. Mam nadzieje dowiedzieć się więcej o typowych usterkach, awariach tego modelu.
Rekomendowane odpowiedzi