Gość -makaveli- Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witamy na najlepszym forum PS pochwal się autkiem w dziale "Moja A4" RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 witaj na pokładzie ,zapraszam do Kościerzyny to oblukamy to twje cudo , kojarzysz mi się z Auto hitem,jeżeli się mylę to popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witaj na forum ... poka... poka to RS4 i wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben30 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witajcie Nowy posiadacz Audi A4 2002 rok sedan. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witamy na najlepszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlej108 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witajcie! Mam na imie Pawel, mieszkam i pracuje w Gdansku. Nie mam Audi A6 tylko Skode Octavie II 1.9 TDI ale moze kiedys dokupie C5 bo bardzo mi sie podoba i dlatego dolaczam do Waszego grona :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam wszystkich, Na forum A4.klub.pl trafiłem w poszukiwaniu informacji na temat podłączenia gniazdka do przyczepki w Audi A4 mojego wujka. -- pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti_bdg Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam Wszystkich posiadaczy A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witamy na najlepszym forum Zapraszam na spoty kujawsko-pomorskie tuta możesz się przywitać z ludźmi z regionu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167424.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witamy na najlepszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumi1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Cześć Jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 combi s line 1.9 tdi 131 km. posiadam autko od 3 tygodni i się nim ciesze...to tyle na początek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perepeczek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Cześć. Nazywam się Marcin. Aktualnie moje autko to mazda, ale w najbliższym czasie planuję kupić a4 i chciałbym się co nieco dowiedzieć na temat tych samochodzików. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi