wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompon60 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Łukasz, od kilkunastu dni jestem posiadaczem audi a4 1.9 tdi silnik avf 130 km, buda w sedanie , bardzo dobrze wyposażone tj. multi funkcja, pakiet skórzany, oświtleniowy, skrzynia 6, super audio bose, rok auta to 2004r. Wczesniej jezdziłem golfem v 1,9 tdi ale powiem szczerze ze od dnia zakupu audi wychodzę z założenia ze są samochody i jest AUDI. Auto ma najechane 225 tys, przebieg wiarygodny potwierdzony w aso, póki co po wymianie oleji, filtrów, rozrząd zrobiony był na 180 tys. Jak na razie wszystko ok tylko nie moge dojść do ładu z podswietlkeniem schowka wymieniłem żarówkę a nadal nie pali. Poz\drawiam, jak tylko bedzie ladniejsza pogoda zrobie foty i wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witamy na najlepszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malasz89 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam jestem Tomek i jestem posiadaczem pięknej B7 1,9 TDi 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moolli Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam wszystkich mam na imię Marcin i mam fioła na punkcie A4 wcześniej byłem posiadaczem kilku vw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.sroczak Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 witam posiadaczy audi a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi