Blenders Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam wszystkich fanów. Od niedawna jestem posiadaczem A4 B5 z silniczkiem 1.8T i mam nadzieje że dobrze wybralem i nie będę żałował bo jescze nie słyszałem opini na temat tych silników. Mam nadzieje że będę mógł liczyć na pomoc z waszej strony na temat Audi i na moją pomoc też możecie liczyć nie tylko w sprawie Audi. Pozdrawiam wszystkich !
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele o godz. 18:00 w Galerii Kazimierz. parking - poziom niebieski
gołąb Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW AUDI A4 MOJE AUDI TO A4 B5 1,8 QUATTRO 1995r POZDRAWIAM PAWEŁ Z LUBICZA DOLNEGO
alvaro Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Siema ! Witamy w Klubie A4 zapraszamy na regularne spoty odbywające się w Twoim regionie !
jacar_master Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam! To moje pierwsze audi, A4 B5 z rynku USA, 2.8 Quattro, tiptronic, gaz... Z motoryzacją jestem raczej "za pan brat" - na codzien pracuję w jednym z Białostockich warsztatów Car Audio. pozdrawiam, Jacek!
Rekomendowane odpowiedzi