matekjebcawredny Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Czesc Wszystkim! Na poczatku chcialbym przeprosic wszystkich za nick, ale MateK byl zajety, a zamiennie uzywam wlasnie tego, ktorym sie tutaj zarejestrowalem. Jesli administrator uwaza go za obrazliwy (nauczony doswiadczeniem pytam ) to bardzo prosze o kontakt. Pisze z calej Polski, poniewaz czesto sie przeprowadzam. Obecnie mieszkam w Poznaniu. Samochod, o ktory rozchodzi mi sie na tym forum to tzw. domowy dupo#$%, a dokladniej Audi A4 B7 Avant 1.9 TDI. Niestety oznaczenia silnika nie znam ale mam prawa przypuszczac, ze to BRB tzn. 116 KM. Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich Uzytkownikow! MateK
Amazon Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 witam wszystkich użytkowników tego forum co prawda nie posiadam audi, ale mam seata toledo II mam nadzieję sporo się dowiedzieć na tym forum, oraz samemu również służę moją wiedzą
dzikss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam, jestem nowym właścicielem A4 2003 rok 1,8T. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi