FAZY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auto-Swap Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Jestem posiadaczem audi a4 avant 1,9 TDI 110Km z 96r. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek problemy z samochodem to może liczyć na moją pomoc. Ponieważ jestem mechanikiem i znam się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin17 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RextoN Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adicek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich klubowiczów. Moje Audi mam od października 2010, było sprowadzone z włoch aczkolwiek ja je zakupiłem za pośrednictwem znanego wszystki serwisu aukcyjnego Auto jest obniżone co przeszkadza na naszych niekoniecznie prostych drogach. Jeżdżę nim do Krakowa (jego główna trasa użytkowania) ponieważ tam studiuję i spędzam większość czasu od października do czerwca. Fotek narazie brak Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj na pokladzie klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witaj na pokladzie klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi