funciak Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam Wszystkich, a najbardziej Wschodnią stronę Polandowa (bez urazy dla reszty Polski) Jako nowy w klubie opiszę kawałek auta Audi A4 1,9 tdi automat 1996r. tylko dwa minusy skrzynia 4-ro biegowa i sztywna tylna kanapa( o przepraszam mam otwór na narty Aktualnie pojazd mojej żony, ale dla leniwca jak ja, to fajne autko (jem śniadanie i prowadzę po mieście, światła, korki....)- to chyba jest zabronione.
darek06 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam. Witam bardzo serdecznie wszystkich. Jestem tu nowy mam nadzieje ze dowiem się tu ciekawych ciekawostek o moim Autku Audi A4. I jeśli popełnię jakiś błąd to mi wybaczycie.Dariusz
Pasacik1998 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów z krakowa
krzychu12319 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zawiercie witam wszystkich miłosnikow audi a4
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele o godz. 18:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski
Rekomendowane odpowiedzi