daro82 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Hello wszystkim jestem tu bo chce się doradzić z kupnem audi a4 B6 1.8T SPORT QUATTRO mam nadzieje ze mi pomożecie
dariogajda Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam wszystkich. Planuje zakup A4 1.8T Quatro mam nadzieje, ze pomozecie mi w zakuopie.
Przemassss Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Witam Was, właśnie stałem się posiadaczem ślicznego avanta b5. Jest to moje pierwsze Audi więc nie za dużo będę mógł pomóc, ale myślę, że z biegiem czasu to się zmieni Wybór padł na b5 avant 99' 2.8 APR quattro w automacie, trafiłem bardzo piękny egzemplarz(skromny), oczywiście nie bez wad takich jak słynna zapchana odma w tych silnikach (jutro zakasam rękawy i cały dzień spędzam przy dłubaniu-wahacze, odma, łożysko tył, uszczelki pokryw zaworów i olejek oczywiście) Autko sprowadzone ze Szwajcarii i oprócz wyżej wymienionych minusów jest w super stanie i super wyposażeniu, na dniach postaram się porobić fotki i wrzucić do profilu... Mam nadzieję, że eksploatacją mojej a4 będzie cały czas tak miła jak przez te pierwsze kilka dni :> pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi