Wihajster Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 witaj na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 witaj na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Siemanko. Jestem Sławek. Poruszam się po Olsztynie Audi B4 1993. Silniczek 2.3E (NG) Ośka. Niestety nie można wybrać u Was w profilu ww danych więc jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam Wszystkich jestem świeżym posiadaczem Audi a4 b5; 1999 rok; silnik 1,6. No to tyle na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodi777 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam forumowiczów moje autko to A4 B7 2.0TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryskus Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Siema wszystkim. Pierwszy raz w życiu kupiłem Audi i do tego diesla. A4 1,9 TDI 1999 po lifcie kod silnika AFN. Niestety czytałem na różnych stronach że ten model jest wadliwy Czy ktoś bardziej doświadczony mógłby mi podpowiedzieć czego się ustrzec zanim dojdzie do jakichkolwiek problemów? Jak już się wypowiadam to chciałbym wiedzieć czy zbiorniczek z zieloną nakrętką po prawej stronie od chłodnicy o nazwie ( hydrooil - lub coś podobnego) jest od wspomagania i jak nazywa się ten płyn żebym mógł kupić w motoryzacyjnym. Podobno oryginalny bardzo drogi ( 90 zł za 1 litr) więc przyda się zamiennik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerniONE Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam wszystkich zmotoryzowanych posiadaczy A4 Jestem Dawid, od roku jeżdżę A4 B5. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi