wlodeek Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Witam wszystkich jeszcze A3, ale chce A4 :-) Wierność marce zostaje...
PABLO Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Witamy na forum Zapraszamy na spoty Krakowskie co Niedziele o godz. 19:00 w Galerii Kazimierz, parking poziom niebieski
sopelspl Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Witam wszystkich użytkowników, Dołączam się do forum z myślą kupna A4. Poprzedni samochód -Rover 620i 85KW 94r.- zaczyna się rozsypywać także zmierzam ku A4. Szukam A4 (B5 lub C5) 1.8T (150KM lub 180KM) na benzynie z manualna skrzynią biegów z dobrym wyposażeniem (mile widziane dobre nagłośnienie+przyzwoite alufelgi+skóra). Jeżeli ktoś chce sprzedać lub zna kogoś kto sprzeda to bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam P.S. Podane dane o samochodzie pod nazwą użytkownika są błędne, nie mogłem sie zarejestrować podając inne wartości.
dryblaspl Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Witam powoli zaczynam oglądać się za samochodem z silnikiem diesla, myślę nad Audi, a że diesel od"dziadka" mnie nie interesuje będę szukał u Was pomocy
Rekomendowane odpowiedzi