rbk87 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 z 2004 ale mam nastepujący problem. Woda dostaje mi sie od strony kierowcy tak gdzie sie otwiera maskę i scieka na podłogę, wszystkie kanaliki wyczyszczone pod akumulatorem i w błotkiach i tylko wtedy jak pada deszcz albo umyję auto. Pomożcie coś bo juz nie mam zadnego pomysłu skąd to może cieknąć, podobno gdzieś od tego przewodu co otwiera sie maskę ale ja nie mogę tego znaleść gdzie wychodzi ten przewów w silniku, była szyba wymieniana to może zle wstawiona była ? ale nie widać zeby z góry coś ciekło to nie wiem czekam na waszą pomoc pozdrawiam
slawq Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam. Jestem z Brzegu. Moja lalunia to A6 C5 ACK 2.8 quattro Avant z roku '98. Przesiadka z mondeo Mk1 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
mally3 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Byłem posiadaczem Audi a3 teraz mam a4. Super auta
unckle Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam jestem z Wrocka, do tej pory jeździłem Hondą Civic, teraz szukam A4 lub A3
Rekomendowane odpowiedzi