Travis Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam wszystkich z tej strony Michał ;] latam czarną Audi a4 b5 z 97 roku
tomalq Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam wszystkich maniaków motoryzacji. Tych ześwirowanych i tych spokojnych, mam nadzieję, że nie będę Was zamęczał bezsensowym spamem Krótko o sobie: - kawaler (niedługo skończą się laby - na sierpień wyznaczony jest wyrok), - bezdzietny (na styczeń 2012 roku zmiana populacji ), - zawodowo: prowadzę własną działalność (jednoosobowa firma), - wiek troszkę po Jezusowy - nie lubię Radia Maryja - auto: obecnie VW Passat ale w planach (2-3 tygodnie) Audi A4 Dlaczego do Was? - bo mam nadzieje spotkać na tym forum pozytywnie zakręconych ludzi, którzy kochają to co robią, kochają swe auta. Przyznam się szczerze, że jestem totalnie zielony w tematach motoryzacji (obiecuję podszkolę się ), dlatego nie wkurzajcie się na mnie jak coś palnę głupiego. Jeszcze raz witam wszystkich bardzo serdecznie tomalq
Rekomendowane odpowiedzi