tedex75 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Witam wszystkich Jelenia Góra!
tołdi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jeszcze bez A4 ale może już nie długo
rafges Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam,ja jestem posiadaczem Megane Coupe ,ale może niebawem...
infomaciej Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszytskich, Od niedawna stałem się właścicilem A4 B7 więc postanowiłem dołączyć do klubowiczów tego sypatycznego auta.
mar_jas Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich klubowiczy i forumowiczy W tej chwili jestem użytkownikiem fiata oraz klubowiczem Vectry, jednak w planach na najbliższy czas jest przesiadka na OOOO A4 stąd moja obecność , pozdrawiam
LUCEK86 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 WITAM JESTEM POSIADACZEM AUDI A 4 2.8 ROK 95 ,BARDZO ZADOWOLONY JESTEM Z TEGO AUTKA POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE KRZYCZ!!!!!!!
Szymko Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich ! Powoli przymierzam się do zmiany samochodu. Poszukuje czegoś wygodnego co od czasu do czasu dało by mi frajdę z jazdy. Póki co wybór padł na A4 B5 2.8. Myślę nad benzyną i LPG ,do tej pory jeździłem tylko dieslami, więc mam nadzieję ,że znajdę tutaj trochę informacji który silnik najlepiej znosi gaz i na co zwracać uwagę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi