sm00th Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Witam wszystkich Mam na imie Michal i aktualnie jezdze Seatem Leonem ale przymierzam sie do A4. Pozdrawiam.
troylee Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Witam, jeszcze nie jestem posiadaczem A4 ale szukam szukam i w planach jest zakup A4 B6 Avant 1.8T
radko777 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Mam na imię Radek jestem aktualnie z Bielska-Białej pierwotnie z Katowic. Trafiłem tu w związku z tym, że w najbliższym czasie zmierzam nabyć nowe (czyt. używane) auto I jedną z opcji jest a4 stąd chciałbym jak najwiecej sie dozwiedzieć zanim dokonam wyboru Dodam, że w odwodzie pozostaje Pasat i Vectra pozdrawiam Radek
dareg65 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Mam na imię darek. Jestem posiadaczem audi A4 typ 8E5 automat. Liczę na wymianę informacji technicznych w tym zakresie i nie tylko. Szczególnie informacje z zakresu funkcjonowania automatu i jego zasad eksploatacji mnie interesują. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi