sebastiank1 Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam, Moja przygoda z Audi rozpoczęła się rok temu: Nabyłem Audi A4 B6 AVB 1.9 TDI z 2002 rocznika oto i ona samochodzik bardzo fajny ale ostatnio mam problem z mocą i dlatego też zmuszony jestem szukać pomocy na forum, posiadam vaga, kanał, narzędzia i chęci do naprawy i miło jak by mnie ktoś tylko nakierował. Bardzo chętnie sie odwdzięcze moimi poradami spostrzeżeniami. Mam w planach: -zrobić stację dokowania iphona połączoną z oryginalnym radiem audi concert II, -opisać i zrobic fotograficzną instrukcję wymiany oleju i filtrów. -w dalszych planach zrobienie wyświetlacza który bedzie pokazywać obecne parametry silnika cały czas przez kabel vag do tej pory zrobiłem całkiem fajne podświetlaniem rodem z nowych serii audi bardzo fajnie się prezentuje. Chciałbym rozpocząć nowy temat dotyczący spadku mocy w moim audi, problem turbo, przepływki, lub układu dolotowego.
PIXI Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 witamy Kolego nie trzeba zakładać nowego wątku , wszystko masz już na forum
Dawidsmrg Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem AUDI A4 b6 i postanowiłem obowiązkowo zarejestrować się na forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i posiadaczy Audi :>
truckmaniac Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Ło karwa, ale kozackie lampy Witaj w Klubie
zibmulbit Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 witam wszystkich jestem z łomży posiadam audi a4 b6 z silnikiem awx 1.9tdi 130 kM pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi