Sobieski Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Pozdrawiam ze Świętego Miasta !
Butcherek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B7. Pozdrawiam wszystkich i Dobry Wieczór Pozdrowienia Wojtek
k_urczak Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Cześć wszystkim, Jestem Piotrek. Jak widać po temacie mieszkam w Wawie. Na wasze forum przywiodły mnie plany zakupu B7 z końcówki produkcji. Ma to być w końcu normalny rodzinny samochód, bo aktualnie bujam się padliną na betonowy gwincie, gumach naleśnikach i z kubłem w środku, co może jest fajne do polatania, ale nie sprawdza się za bardzo jako codzienne auto dla rodziny. Zdjęcia padliny tak dla identyfikacji Pozdrawiam, Piotrek
Tropic4 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam wszystkich mam na imię Dawid jestem z okolic Pionek obecnie jestem w posiadaniu AUDI A4 B5 AVANT 2001rok z silnikiem 1.9 TDI 90ps AHH samochód kupiłem w październiku i był sprowadzony z Holandii i narazie wymieniam takie rzeczy jak rozrząd filtry i zawieszenie autko super bardzo fajne Pozdrawiam wszystkich Dawid Tropic4
zidan75 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich. :>
Rekomendowane odpowiedzi