rufi230 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witajcie mam problem z swiszczeniem powietrza w silniku po rozgrzaniu auta do 90stopni paski sprawdzane tam jest ok,slychac jak by gwizdala przepustnica ale byla podkladana 2 i to samo po rozlaczeniu ktoregos z podcisnien przestaje ale silnik nierowno pracuje i nie wiadomo co jest grane moze mogl by ktos pomoc pozdro
boolba Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Powitanie na górze, a teraz kilka słów o sobie. Mam na imię Marcin, jako nowy właściciel A4, chciałbym znaleźć tu informacje o użytkowaniu swojego autka. To mój pierwszy raz z Audi, wcześniej była Alfa Romeo, proszę jednak o szacunek i dla tej marki, bo sentyment pozostał A teraz krótko o autku, Avant 2.0TDI 170km, szary metalik z 2007r, mam go tydzień, a ponieważ i na forum Alfy bywałem obecny, więc teraz przyszła pora na małe co nieco tutaj
czyzyk64 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników i miłośników motoryzacji zarówno forum jak i Audi:-) choćna chwile obecna jestem w innej marce. :>
mati6241 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam wszystkich na forum oraz użytkowników Audi :>
Rekomendowane odpowiedzi