Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarecki Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 [Gryfice] Witam wszystkich fanów 4 kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy wsrod nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy zapraszamy do udzialu w zyciu klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy zapraszamy do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy zapraszamy do czestych odwiedzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witamy wsrod audimaniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari7908 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam Wszystkich Klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witam włoszczowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasner Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam wszystkich i z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipV6 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jak wiekszosc z was ja ruwniez uwielbiam marke audi i dlatego tez znalazlem sie na forum zeby dowiedziec sie ciekawych wiadomosci a moze komus cos doradzic. Jest to moje pierwsze audi z pieknie brzmiaca i jezdzaca V6-tka czego zaluje ze wczesniej same vw(mowie o starych vw) ale terz tylko audi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz1977 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 hallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motor144 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich fanów i entuzjastów Audi A4. Posiadam A4 od blisko roku i staram się być sam dla swojego autka serwisem autoryzowanym (praktycznie jeżeli to możliwe) lub przynajmniej teoretycznie jeśli jestem zmuszony posłużyć się jakimś warsztatem z zewnątrz. Moje dotychczasowe działania polegały do tej pory na eliminowaniu zaniedbań poprzednich właścicieli (lub niby serwisów). Teraz może być już tylko lepiej bo jestem w klubie i to klubie Audi A4. Mam nadzieję na konstruktywną pomoc ze strony Kolegów klubowiczów ale swoimi doświadczeniami jak najbardziej chętnie się podzielę (o ile tylko okażą się przydatne ). Z poważaniem motor144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi