wrclaguna Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witaj na pokładzie Klubu Wpadaj na SPOTY RZESZOWSKIE
Damiano88 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam Wszystkich! Jestem Damian i jak narazie jeżdże VW Vento 1.9TD ale mam zamiar przesiąść sie do porządnej A4 W końcu co Audi, to Audi
CPAWEL Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam. Mam na imię Paweł. Mieszkam w Herbach (20km od Częstochowy). Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7 Avant BKE 1.9 TDi 115KM 2004r. :> Mam nadzieję, że o porady i pomoc będę prosił bardzo rzadko ale wolę dmuchać na zimne W końcu dobrze jest mieć jakąś pomocną duszyczkę w razie problemów :> A może i ja będę w stanie komuś pomóc. Kłaniam się wszystkim nisko
cytrus Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam Wszystkich od niedawna jestem posiadaczem audi a4 avant 1.8 125hp 98r. według vin model 99. Kolor czerwony,wszędzie ją widać :>
Lewan91 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam wszystkich niedawno kupilem A4;p
Rekomendowane odpowiedzi