soyer83 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich miłośników AUDI A4...ja niestety nie posiadam,ale niebawem się to zmieni POZDRAWIAM ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huggies Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 CZESC WŁASNIESTAŁEM SIE POSIADACZEM A4 WKRÓTCE POKAZE WAM ZDJECIA CIESZE SIE ZE DOŁACZYŁEM DO FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy i zapraszamy na spoty: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_slaskie_nowe_oblicze_piatki_1900_arena_gliwice-t35760.300.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sbeb Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pozdro dla fanów A4. Jeszcze nie wszystko jarzę na forum dlatego proszę o wyrozumiałość. Jestem od niedawna posiadaczem A4 1.8T quattro, którym poruszam się najczęściej po ścieżkach Zagłębia i Śląska. Myślę o założeniu gazu - dlatego będę wnikliwie śledził forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geny84 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pozdrawiam mam od niedawna Audi A4 1.8T i jak puki co to jestem zadowolony użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelt Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pozdrawiam Paweł AFN w B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK1975 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich. Mam na imię Tomek i od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 Avant z 2004 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamw Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jestem szcześliwym kierowcą i właścicielem audi a4 1.9 tdi 110km. Autko bardzo dobrze się sprawuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi