acezary_00 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam wszystkich maniaków A4. Ja należę do grona A6, ale rozważam dołączenie do klubu A4
mrozek1810 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Tomek z Pawłowic jeżdżę Audi A4 b5 1.9TDI AFN 110 km manualna skrzynia, typ-sedan.
cin211 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 witam wszyskich forumowiczow audi :> mam na imie marcin i posiadam [b6 AVB] 2002 rok, jestem posiadaczem tej marki od kilku miesiecy i naprawde musze przyznac ze autko jest bardzo komfortowe... lecz w moim przypadku słabo wyposarzone:/ i postanowilem to troszke zmienic... na wstepie zamontowale hid a kolejna rzecza jest zmiana pół fis za pełen. pozdrawiam wszystkich i ciesze sie ze wkoncu mialem troche czasu by sie tu zalogowac:D
Venom 1982 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Właśnie zacząłem swoją przygodę z audi. Wcześniej powoziłem opla vectrę teraz Audi A4 avant z 2004 r. mój pierwszy w życiu diesel. No zobaczymy czy będę zadowolony . Mam nadzieję że tak . Pierwszy kontakt z audi baardzo pozytywny. Zobaczymy jak będzie dalej Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Rekomendowane odpowiedzi