bombel113 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 witam wszystkich serdecznie !!! krótki czas temu zakupiłem audi a4 b5 kombi z silnikiem 2,8 tiptronic quattro 98 rocznik jak to używane autko ma parę problemów np urwana śruba zaraz za kolektorem wydechowym i świecący abs ... itd mam nadzieję ze przy pomocy forumowiczów uda się je wszystkie usunąć pozdrawiam wszystkich
radekflash Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 witam jako szczęśliwy świeżo upieczony posiadacz nowiuteńkiej Q5 2.0 TFSI STronic. pozdro z Łodzi !
marcino7 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam wszystkich! co prawda jestem posiadaczem paska 1,9 i audi s4 2,7tt ale nie było takiego w opcjach wyboru więc zrobiłem hybrydę i wyszło a4 z avf.
klysek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 zapraszamy na spoty Łódzkie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.49860
chief Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witajcie, Jestem tutaj nowy i w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie trafiłem właśnie na to forum. Od razu przejdę do rzeczy mam nadzieję, że ktoś z was mi pomoże. Mianowicie kupiłem sobie kilka dni temu nową furmankę A4/S4 (z tym S4 to nie ogarniam, bo mam tylko kierownice z s line, a nic więcej. Poza tym wyczytałem gdzieś, że B5 nie było sygnowane S line.) 2000 r. 1,9 TDi 90KM. No i problemem jest to, że wcześniej radio mi działało, a teraz nagle odmówiło posłuszeństwa. Radio seryjne lecz sygnatury nie znam. Jedynie co się wyświetla jak włączę to napis "SAFE" i nic więcej nie działa. Proszę o szybką odpowiedź. @edit Już znalazłem odpowiedź na moje pytanie odnośnie radia właśnie dzięki temu forum. Pozdrawiam, Konrad
Rekomendowane odpowiedzi