rozmo1 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Bryki jeszcze nie mam jest w planach na wiosnę i będzie to: Audi A4 2,0 TDI Rocznik 2005 lub 2006 chyba że uda mi się wypatrzeć po waszych opiniach coś lepszego. Do tej pory miałem opla calibrę 2,0 8v+ lpg. Jednak postanowiłem dorosnąć i sprzedałem. Życzę sobie i wam owocnej współpracy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastom Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich milośników, zwolenników A4. jesem właścicielem rocznika 1995 i mieszkamy w Mikołajkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niun Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_3 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Od kilku tygodni stałem się posiadaczem audi (a4 avant 2,5tdi 2004 r.) Jest to moje pierwsze audi i pierwszy niemiecki samochówd. Do tej pory jeżdziłem japończykami ale jakiś cas temu zachorowałem na audii jak narazie jestem bardzo zadowolonu. Mam nadzieję, że tak pozostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abronowicki Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jestem posiadaczem audi A4 1.9 tdi 110 km i moge narazie powiedziec ze nie stwarza mi wiekszych problemów a wrecz przeciwnie przyjemnie jest sobie pojezdzic tak wspanialym samochodem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom`34 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 WItam Wszyskich, Mam Audi A4 silnik ALT 2001 rok zagazowany od 15 tys km jest ok. Spalanie ok 10/100km. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszl0 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich miłośników Audi różnego kalibru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witka. pytania zadajemy w odpowiednich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziały na forum Zapoznaj się także z tematem związanym ze spotami w Twoim regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziały na forum Zapoznaj się także z tematem związanym ze spotami w Twoim regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi