metalmaniak1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, obecnie jeżdżę Audi A3 1.9 TDI z automatem. Chcę zmienić auto na A4 i mam nadzieję, że pomożecie mi w odpowiednim wyborze. Pozdrawiam.
gquest Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam, Jestem Tomek, smigam A4. Pozdrawiam fanów marki
tomkonto Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam nazywam się Tomek mam zamiar kupić A4 1.8 Turbo i myślę, że dzięki informacją zawartym na tym forum kupie coś porządnego.
WASKITOMEK Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam Was drodzy wlasciciele wszystkich A4. Mam na imie Tomek, wolaja na mnie WASKI, pochodze z Tczewa ale mieszkam juz dluzo w Londynie i wlasnie zostalem szczesliwym posiadaczem wspanialej A4 B8 s-line czarnej. mam nadzieje ze jak bede mogl Wam pomoc to zrobie to z przyjemnoscia i mam nadzieje ze jak ja bede potzrebowal Waszej pomocy to napewno nie zawiode sie na Was. dzieki bardzo za chwile uwagi i pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi