ykk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam na forum i zapraszam: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.3585.html
LeNeeN Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Hej Jestem byłym posiadaczem Audi 80 quattro, obecnie jeżdze Passatem ale podjełem decyzję o sprzedaży i kupnie Audi A4 Avant. Nie wiem jeszcze z jakim silnikiem. Myśle, że decyzje pomoże mi podjąć to szanowne forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Darek
kryhas Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jestem posiadaczem A4 1.8 quattro 125PS ADR 1996r. sedan. poszukuję informacji na temat tego samochodu
Ireneusz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam użytkowników forum Swoją A4-rkę mam od ponad półtora roku ale dopiero niedawno trafiłem w sieci na to forum i pozwalam sobie dołączyć do jego uczestników. Jako, że moje auto nie jest nowe mam z nim kilka bolączek (i tu proszę o fachowe rady w innych działach) ale ogólnie jestem z niego zadowolony. Pozdrawiam
nokii Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich jestem Maciej z Lubania i od paru dni jestem posiadaczem A4 z 95 roku Pozdrawiam
Mariooo Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam serdecznie zarejestrowałem sie na waszym forum ze względu na zamiar kupna A4 B6 1.8T Q chciałbym zdobyć kilka cennych informacji które pomogą mi nabyć to fajne autko . Pozdro ALL
Gość [email protected] Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich forumowiczow i audimaniakow
Fufel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy jedynej słusznej marki
Rekomendowane odpowiedzi