muminspeed Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mam na imię Artur. Mieszkam w Starachowicach. Właśnie zakupiłem moje cacko: Audi A4 1,6B i nie żałuje mojego wyboru. Autko rewelacja. Pozdrawiam wszystkich.
angela Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
angela Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
nebraska11 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 witam wszystkich!!! kolego pytania zadawaj w innym dziale ale wczesniej użyj opcji , tutaj sie tylko witamy !!!!!!!
boniu Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam wszystkich od dwoch miesiecy jestem posiadaczem a4 i zamierzam z nia wiele porobic pozdro
Krisma Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jestem Fanem motoryzacji , interesują mnie wszystkie nowinki motoryzacyjne jak również wiadomości z zakresu naprawy i obsłógi
szczepaniak.kamil Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 czesc, mam na imie Kamil, 24 lata, autko: Peugeot Partner 90km, mam zamiar w niedalekiej przyszlosci podkrecic troszke osiagi swojego autka. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi