mahoni Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 kupiłem a4, dlatego się zarejestrowałem- fajna encyklopedia tu na forum:naughty:
dariuszg1984r Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 witam przegladalem forum i nie moglem znalezc nic na temat PAsa przedniego do audi model i rok podalem w tytule. czy ten pas pasuje od straszych modeli B5 czy nie? posiadam wersje z klima nie moge nigdzie kupic takie pasa a mi jest bardzo potrzebny i sklaniam sie ku zakupie ze starszego modelu prosze pomozcie.
MarianekZg Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Tu się witamy - przejrzyj troszkę forum to nic nie kosztuje Tak więc :hi:Witaj w Klubie
pawelka76 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Posiadam audi a4 1.9 tdi awant quatro 2002r. Mam problem ze wspomaganiem ,gdy odpale silnik przez chwilę chodzi normalnie po chwili slychać coraz mocniej ślizgający się pasek i dziwnie pracującą pompe wspomagania, gdy skręcę kierownicą dzwięk wzrasta a kierownica obraca się pulsacyjnie jak by wspomaganie raz było a raz zanikało .Gdy dodam gazu problem znika płyn w spomaganiu jest i nie ubywa.Mechanik mówił ze prawdopodobnie napinacz jest za słaby.Proszę o poradę Pozdrawiam
MarianekZg Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 :hi:Witaj w Klubie Napiszę po raz kolejny dziś tu się tylko witamy. Poczytaj troszkę forum, użyj magicznego zapewne znajdziesz coś na ten temat
archangel001 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Witam, Pozdrawiam forumowiczów. Posiadam audi a4 1.9TD AJM.
Rekomendowane odpowiedzi