arturo blade Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Cześć , jestem Artur, pozdrawiam wszystkich! Audi B5 sedan 1995 rok 1.6 ADP 8 zaworowy. krajowy, jestem drugim właścicielem, posiadam ją od 4 lat. instalacja gazowa Stag 4, przy zakupie 180tyś - obecnie 281 tyś km przejechanych.
Soczysty Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Witam wszystkich jak widac jestem nowka sztuka na forum mam nadzieje ze spedze tu mile chwile Pozdrawiam
suic Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Jak nakazuje kultura i regulamin chciałem sie przywitać Nie jestem obecnie posiadaczem Audi ponieważ sprzedałem i szukam nowego Pozdrawiam
mrhenio Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Aktualnie nie jestem w posiadaniu audi(ani żadnego innego autka) zarejstrowałem się celem zebrania opini na temat A4 1.8 bo takie coś chce kupić. No i będę wertować forum i czytać wszystkie przydatne informacje, mam nadzieję dużo siedowiedzieć. Pozdro
PeTeR_lsw Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Siemka jestem Piotrek z okolic Lublina a dokładniej ze Świdnika jeżdżę A4 z roku 1997 z AEB'em pod maską . Kupiłem ją kilka dni temu,nie ukrywam że potrafiłem wyjeździć 100zł przez wieczór,co spowodowało że założyłem LPG.Tak wiem wiem sam mówiłem że gaz jest do zapalniczek itp. ale takie mamy czasy.Wcześniej jeździłem 80 Coupe. Pozdrawiam wszystkich i liczę na spotkania podczas spotów
Rekomendowane odpowiedzi