grubstein Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Witam serdecznie, na imię mam Paweł, zwą mnie Gruby. Od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 (czwórka w odwrotną stronę) Avant 1999r. 2,5TDi 150km AFB. Razem z Audiolką pochodzimy z Wrocławia, i niestety bolą już ją stawy przez wrocławskie drogi. Życzę wszystkim miłego dnia i szybkiego odpalania silników podczas mrozów.
janekj Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Witam serdecznie , mam na imię Janek. Przyznam się szczerze-zarejestrowałem się na forum ,ponieważ planuję zakup a4 i chciałbym skorzystać z informacji zawartych na forum , a może nawet skorzystać bezpośrednio z Waszej wiedzy . Mam nadzieję że mogę liczyć na ewentualną pomoc dla ,,nowego'' Pozdrawiam!
rOkO85 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Po zakupie kolejnej juz w moim zyciu A4 (tym razem kolejne B8 tyle, że dla żonki) postanowilem "wziac udział w forum":)
polit87 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Witam wszystkich miłośników AUDI Pozdrowienia dla wszystkich z Częstochowy
Kevin. Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Witam wszystkich moje auto to Audi A4 1.8 Turbo AVANT sprowadziłem je z niemiec i chce je sprzedać
ciesu Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Cześć. Mam na imię Paweł i od pół roku jestem posiadaczem A4 B6 1.9 TDi 130 KM w wersji avant. Posiadaczem Audi stałem się przez przypadek, gdyż w rodzinie sprzedawane było pewne auto i żal było je puścić do obcego. Od 2004 roku przez cały czas miałem Peugeoty 406 w przeróżnych wersjach silnikowych, z których byłem zawsze zadowolony... Mam nadzieję, że niemiecka technologia także mnie nie zawiedzie :-) Witam więc wszystkich serdecznie i do zobaczenia na drodze!!!
Rekomendowane odpowiedzi