lukaRone Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam z nad morza --niema to jak 4 koła:banan:
Bullitt Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam, jestem nowy na tym forum.Chciałbym sie dowiedziec czy ktoś z was jest może szczęśliwym posiadaczem A4 B5 1.9 TDI quattro. Chcę sie dowiedzieć jak sie sparwuje takie autko z napedem na 4 kółeczka, ile mniej wiecej pali, jak sie sprawuje zawiesznie. Wiem ze posiadanie takiego auta z takim napędem wiaże sie z kosztami. Liczę na obszerne wyjaśnienia Bullitt
maly89 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 WItam, jestem dumnym posiadaczem a4
marcin_audi_20 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam. Jestem Marcin. Moje auto to audi a3 8P 2003 2.0 170KM. Chciałbym dowiedzieć się oraz podzielić doświadczeniem z audi a3 oraz a3 b6 Pozdrawiam
panfotograf Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Sprzedaję 20 letniego fordzika (rdza już go zżera) i kupuję Audi A4 (b5/b6) kombi/manual.
Rekomendowane odpowiedzi