popson Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam!Z góry zaznaczam ,że nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem samochodu z czterema kółkami na masce, ale właśnie w celu wzbogacenia wiedzy na temat marki postanowiłem dołączyć do forum. Zmęczony długimi poszukiwaniami samochodu który bedzie mi odpowiadał przerabiając kilka nowszych konstrukcji francuskich , które kończyły się bólem głowy , po przeczytaniu kilku tomów artykułów o audi a4 b6 i kilku jazdach próbnych , korzystając z uprzejmości znajomych zdecydowałem się na poszukiwanie modelu a4 b6 z silnikiem benzynowym 1,8 T, 2,4 3,0 , po mimo ,że model ma już kilka lat ale mam nadzieję ,że będzie lepszym i trwalszym rozwiązaniem niż nowsze konstrukcje które spędzają sen z powiek. Pozdrawiam!
Dawid125 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam. Mam na imię Dawid i pochodzę z województwa opolskiego (OKL) Przymierzam się do kupna A4 B7, mam jedną na oku tylko narazie nie mam czasu jej pooglądać. Mam nadzieję że nie sprzeda się do mojego powrotu. Pozdrawiam Was wszystkich i myślę że będę tu miło spędzał czas:) Dawid
ulasiuk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Elo Elo . mam Audi a4 1.9 TDi i mam do was kilka pytan dnosnie mojego autka Pozdrawiam Dawid
Rekomendowane odpowiedzi