Stano Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Siema. W temacie Audi jestem kompletnym laikiem. Od zawsze jeżdze BMW i siedzę na wielu forach. Żona chciała żebysmy kumpili jako auto domowe funkcjonalną A4. Padło na A4 B7 Avant. Auto bardzo przypadło mi do gustu więc pewnie zostanie w domu na dłużej a Ja wprowadze kilka modów aby było mocniejsze i ładniejsze. Mam nadzieje ze mi w tym pomożecie. Macie możliwość rozkodowania mi numeru VIN? WAUZZZ8EX7A204615 Z góry dzięki
lukii23 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem a4ki jest to mój pierwszy samochód (własny)i myśle że bede często tutaj zagladać pozdrawiam
Grzegorz.D Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, jestem nowy i przymierzam się do zmiany pojazdu na A4
trener22 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, jestem Daniel jestem z Niska i jeszcze raz jestem posiedaczem od paru miesięcy A4 b6 AVF 167 PS 380 Nm avant:) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !!!
Silvestro Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, mam na imię Sylwek. Mieszkam w Mrągowie, stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B5. Auto potrzebuje trochę pracy, a to chyba najlepsze miejsce żeby rozpocząć przygodę z "nowym" autem.
Rekomendowane odpowiedzi