muzy29 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Witam wszystkich fanów a4 od niedawna jestem posiadaczem granatowego avanta 1.9tdi i jestem z niego bardzo zadowolony. Pochodzę z małej miejscowosci pod Łęczną w woj. lubelskim. Moze ktoś kojarzy - Turowola
dziii Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Witam, mam na imię Krystian zawitałem tutaj już jakiś czas temu... ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać ! Powodem tego tez, już jest przemyślany zamysł wszystkiego co chcę zrobić.. Decyzja zapadła i kupuję audi a 4 jakie dokładnie jeszcze wyjdzie w praniu bo w sumie nie ma to większego dla mnie znaczenia, bo i tak będę z nią dużo modził ... chcę, założyć air ride - tutaj moja wiedza jest jeszcze mała ale mam nadzieje, że dzieki temu forum uda mi się z wasza pomoca to zrobić ! chcę, założyć duże felgi 19/20" jakie hm... inne niż wszystkie mało oklepane i nie spotykane ! pomysł, mam wiele, bo np. kolor samochodu wchodzi w grę tylko: czarny/czerwony/ biały i to najważniejsza kwestia bo od koloru wszystko się zacznie tzn potoczą się dalsze mody ! tak a propos nie które audi na forum wyznaczają wysoko półkę do przeskoczenia co bardziej motywuje mnie do modzenia przy Swojej pozdro chłopaki
KRZYSKO77 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 [Kuźnia Raciborska] Śląskie Witajcie . Mam na imie krzys lat 33 i B5 z 98 r w kombiku Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi