blazejzych Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Cześć Forumowicze, Chcę kupić A4 B6 3.0 quattro w automacie. Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc i cenne wskazówki.
wladi Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Witaj nowy użytkowniku forum klubu Audi A4
mistico Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Witam Właśnie zarejestrowałem się na forum. Mam 22 lata, mieszkam w Działoszynie. Do tej pory miałem przyjemność pojeździć Audi A4 i A3 w różnych wersjach nadwozia i silnika. Co prawda obecnie jeżdżę Peugeotem 307 w kombi, ale przymierzam się do zakupu Audi A6 C5 w silniku albo 1.8, albo 2,4 (wolałbym 2.4 165KM ). Jest to pierwszy z powodów, dla których założyłem tutaj konto. Drugim powodem jest fakt, że chcę sprzedać Audi A3 1.6 98' Niestety, trzeba mieć nabite 100 postów... Pytanie do moderatorów - jest możliwość ogłoszenia u Was tej A3 ? Chodzi o to, że auto sprzedaję do komisu, ale po co ktoś ma później przepłacać u handlarza Jeśli jest taka możliwość, to prosiłbym o kontakt na PW osobę zajmującą się ogłoszeniami, a podam wszystkie szczegóły. Pozdrawiam wszystkich i witam raz jeszcze, Rafał
DanielPapke Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Jak w temacie witam wszystkich , od niedawna stałem się posiadaczem Audi A4 B6 AWX 1.9 TDI .
Rekomendowane odpowiedzi