kdawid Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Dawid i kilka dni temu stałem sie posiadaczem Audi A4 Avant B7 z silnikiem benzynowym 1.8T .Cieszę sie bardzo że mogę dołączyć do forum zrzeszającego użytkowników tego modelu Audi. Pozdrawiam
Skrzypek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 witam na forum i zapraszam na spoty:a4fan::a4fan: http://a4-klub.pl/warminsko-mazurskie-93/spoty-olsztynskie-4361/index286.html
Gaper Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cześć Do wesołej rodzinki posiadaczy Audi dołączyłem w zeszłym roku, ale że nieśmiały jestem to się nie wychylałem na forum . Jednak skoro nadchodzi wiosna to chyba pora przestać się chować. , tymbardziej że tutejsze grono zdaję się być zbiorem ciekawych i fajnych osobowośći, fajnie byłoby stać się jego częscią Pozdrawiam Michał P.S Szybka fotka furki zaraz po sprowadzeniu
Cris Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- boin a Ty załóż no wątek i tam się przywitaj.
Rekomendowane odpowiedzi