gawar00 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam was wszystkich jestem nowy na forum. Mam na imię Dawid jestem ze Swarzędza. Mam Audi A4 B6 avant 2.5 TDI V6 180 KM + CHIP ELEKTRONICZNY+ ALUFELGI TOMASON TN1 18CALI. Pozdrawiam:wink:
garry99 Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 siema. mam na imię Patryk..Od nie dawna jestem posiadaczem a4b6 avant z silnikiem 1.9 awx:wink:
DenySopot Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam na forum, jestem z Sopotu, poruszam się Audi a4 b5 avant, 2000r Silniczek 1.9tdi co nieco już nadłubałem i nie mam zamiaru zaprzestać. pozdrawiam !
masiv Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam wszystkich bardzo ciepło z miejsca w którym częsciej pada niż świeci słońce. Jest to moje pierwsze auto z rodziny VAG i już od pierwszych dni bardzo się polubiliśmy. Mój model to avant B6 1.6 z 2003r. Silnik mały ale na miejscowe ograniczenia prędkości i wysokości mandatów auto jest w sam raz. Mam nadzieję, że czas spędzony na forum będzie bardzo pożyteczny. Pozdrawiam Damian
faceboy Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Nazywam się Michał jestem z Nysy. Chcialbym kupic za jakis czas audi a4
pchmiel Opublikowano 6 Lipca 2013 Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam, Mam na imię Piotrek. Jestem z Warszawy i chciałbym zostać szczęśliwym posiadaczem A4
Rekomendowane odpowiedzi